Osensjøen Camping

Bobilplass

Tilgjengelighet og pris
 

Location

Norway, Osen
 

Amenities

  1. Perfekt for familier
  2. Insjekk og utsjekk hver dag
  1. Felleskjøkken
  1. Kjæledyr tillatt
 

Description

Bobil grusplass

På venstre siden av brygga har vi laget to gruslagte bobilplasser, plass 16 og 17. Parker din bobil på grusen, i tillegg har du et plen til din tilgjengelighet. Disse to bobilplasser ligger bare et par skritt fra stranda og Osensjøen. Plass 11 ligger like ved sanitairbygningen og er egnet for både bobil og campingvogn. Denne plassen er også gruslagt  og har en terrasse. De gruslagte bobilplasser 12 til en med 15 ligger ca. 100 m fra stranden, er mest egnet for bobiler, men også campingvogner kan bruke plass 12 og 14. Plasser 1 til og med 10 kan også brukes om du kommer med bobil , men her står du på et plen. Du velger selv ønsket ankomst- og avreisedag!

🔌Fasiliteter
Alle bobilplasser har en strømtilkobling. Fra 1. juni 2023 er prisen på bobilplasser eksklusiv strøm. Du betaler for strømforbruket via en app.
En vanntapp er alltid i nærheten.

🚿Sanitær
Osensjøen Camping har en sanitærbygning med en felles kjøkken med mikrobølgeovn, stekeovn og kokeplate. I tillegg en tømmeplass for  kjemisk toalett. En annen lite toalettbygning med to toaletter og et vaskerom ligger direkt bak Cabin 2 og 3. I tillegg finnes det to toaletter på baksiden av kiosken/resepsjonen.

ℹ️Ekstra informasjon
Kiosken har åpent hver dag fra 21. juni til midt i august. Videre i helgene resten av juni til 1. september.
Du velger selv ønsket ankomst- og avreisedag!

1 anmeldelse


  1. 9,43

    Sehr schnelle Antwort super Empfang, Platz geräumt, alles sauber, einfach empfehlenswert, werden wir immer wieder nehmen

    Mars 2023 - Jochen F.

Pris uten strøm

Strøm kommer etter forbruk i tillegg.