Osensjøen Camping

Om oss

Velkommen til Osensjøen Camping!

Vi vil gjerne ønske alle velkommen! Barn, eldre og mennesker med nedsatt bevegelighet, syn og hørsel eller som har ulike allergier kan ha ulike behov som vi ønsker å oppfylle så godt som mulig. Vi skal gjøre vårt beste for at alle får gode opplevelser, men vi har noen utfordringer med sanitæranlegg, serveringssted og hytter. Se våre faktaopplysninger, for å se om du kan bo hos oss og få gode opplevelser.

Om oss

Noe av særpreget med Osensjøen Camping er vår beliggenhet ned til Osensjøen med en av innlandets fineste og lengste sandstrand på 1 km. Campingplassen er omgitt av natur på alle kanter med elver og furuskog. Terrenget rundt Osensjøen Camping er forholdsvis flatt og har et lett terreng å ferdes i. På vinteren har vi gode stabile vinterforhold med snø og kuldegrader.

Våre gjester setter mest pris på rekreasjon, fred og ro på campingplassen og stillhet i naturen.  Dette prøver vi å ta vare på, slik at våre gjester kan oppleve rekreasjon for både kropp og sinn. Campingplassen er et godt utgangspunkt for små og store utflukter både til fots, på sykkel eller i bil. Klinikk Topp til Tå som er på campingplassen tilbyr ansiktsbehandlinger, massasje, fotpleie mv.

Om du ønsker rekreasjon med fred og ro eller være aktiv i naturen er du hjertelig velkommen til gode opplevelser i ferie og fritid hos oss!

Vertskapet

Vi heter Edwin og Wilma Jobing, kommer opprinnelig fra Nederland, og eier og driver campingplassen. Det har vi gjort fra 2007. Begge to elsker å reise og har fartet rundt både med telt, campingvogn, bobil og fly. Etter et sabbatsår i 2002/2003 hvor vi reiste rundt i Australia i 10 måneder var det ikke like lett å venne seg til det hektiske Nederland igjen. Da fant vi campingplassen her i Nordre Osen som vi kjøpte. Vi visste med en gang at det var her vi ville bo og jobbe. Aldri før har vi bodd så lenge på samme sted og det betyr at vi trives i disse rolige og stille omgivelser. Edwin jobber som skipatrulje om vinteren i Trysilfjellet. Wilma jobber i Klinikk Topp til Tå på campingplassen året rundt.