Osensjøen Camping

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Erklæring om informasjonskapsler

Vi respekterer personvernet til besøkende på nettstedet og sørger for at personopplysningene du gir oss, behandles konfidensielt. Behandling av personopplysninger skjer på en måte som er i samsvar med kravene i personopplysningsloven.

 

Formål med databehandlingen

Personopplysningene dine vil bli behandlet av oss for å inngå og gjennomføre avtaler om juridiske tjenester og administrere de resulterende relasjonene, inkludert utførelse av aktiviteter som tar sikte på å øke kundebasen. Hvis du fyller ut et kontakt- eller registreringsskjema på nettstedet eller sender oss en e-post, vil opplysningene du sender oss, bli oppbevart så lenge det er nødvendig med hensyn til skjemaets art eller innholdet i e-posten din for fullstendig besvarelse og håndtering.

 

Klikkatferd og besøksdata

Generelle besøksdata logges på nettstedet. I denne sammenheng kan spesielt IP-adressen til datamaskinen din, eventuelt brukernavn, tidspunktet for henting og data sendt av en besøkendes nettleser registreres og brukes til statistiske analyser av besøks- og klikkatferd på nettstedet. Vi bruker også dette for å optimalisere driften av nettstedet. Vi anonymiserer disse dataene, og denne informasjonen blir ikke gitt til tredjeparter.

 

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å holde oversikt over hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som innhentes på denne måten, inkludert adressen til datamaskinen din (IP-adressen), overføres til og lagres av Google på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å holde oversikt over hvordan nettstedet vårt brukes, til å gi oss rapporter om nettstedet og til å gi annonsørene informasjon om effektiviteten til kampanjene deres. Google kan gi denne informasjonen til tredjeparter hvis Google er juridisk forpliktet til å gjøre det, eller i den grad disse tredjepartene behandler informasjonen på vegne av Google. Vi har ingen innflytelse på dette.

 

Facebook, Twitter og Instagram (sosiale medier)

Nettstedet inneholder knapper for å markedsføre eller dele sider på sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Instagram. Disse knappene opprettes ved hjelp av en kode levert av Facebook, Twitter og Instagram. Denne koden plasserer blant annet en informasjonskapsel. Les personvernerklæringen til Facebook, Twitter og Instagram (som kan endres regelmessig) for å se hva de gjør med personopplysningene dine som de behandler med denne koden. Dette gjelder også andre sosiale mediekanaler.

 

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler når vi tilbyr elektroniske tjenester. En informasjonskapsel er en enkel liten fil som sendes sammen med sidene fra dette nettstedet og lagres av nettleseren din på harddisken på datamaskinen din. Dette gjør at vi blant annet kan kombinere ulike forespørsler om sider fra nettstedet og analysere brukeratferd. Du kan nekte bruk av disse informasjonskapslene, selv om dette kan begrense funksjonaliteten og brukervennligheten til nettstedet.

Tilgang, korrigering og rett til å protestere. Hvis du har et forhold til selskapet vårt, har du mulighet til å få tilgang til personopplysningene dine etter skriftlig forespørsel. Hvis oversikten fra oss inneholder unøyaktigheter, kan du be oss skriftlig om å endre opplysningene eller få dem fjernet. I tillegg kan du varsle oss skriftlig hvis du ikke ønsker å bli kontaktet med informasjon om våre produkter og tjenester ved å rapportere dette til:


Camping Osensjøen
Osveien 2593
2460 Osen
Hedmark
Norge
Tlf: +47 481 581 03
E-post: post@osensjoencamping.no

 

Justering av personvernerklæring

Vi forbeholder oss retten til å justere denne personvernerklæringen. Endringer vil bli publisert på dette nettstedet.

Februar 2023