Osensjøen Camping

Campingplass

Tilgjengelighet og pris
 

Location

Norway, Osen
 

Amenities

  1. Perfekt for familier
  2. Insjekk og utsjekk hver dag
  1. Felleskjøkken
  2. To elbilladere
  1. 10-16 Ampère
  2. Kjæledyr tillatt
 

Description

Plass til campingvogn, bobil eller telt

Velg din plass på plen rett ved Osensjøen. Her har vi 10 plasser som passer for campingvogner, bobiler og telt. Plass 1 til 5 er rett på stranden 🏖.
På den andre siden av brygga har vi laget to bobilplasser, plass 16 og 17. Plass 11 ligger i nærheten av sanitærbygget og passer for campingvogn eller bobil. Plass 12 til 15 ligger 100 m fra stranden og egner seg best for bobiler, men campingvogner kan også bruke plass 12 og 14. Vi har også en del plasser som kun egner seg for bare telt, midt på campingen på et plen, like ved siden av lekeplassen. Du velger ønsket ankomst- og avreisedato.

🔌Fasiliteter
Alle oppstillingsplasser har strømtilkopling. Fra 1. juni 2023 er prisen på oppstillingsplassen  eksklusiv strøm. Du betaler for strømforbruket via en app. En vannkran er alltid i nærheten.

🚿 Sanitær
Osensjøen Camping har et sanitærbygg hvor du finner felleskjøkken med mikrobølgeovn, stekeovn og kokeplate i tillegg til vanlige fasiliteter. I tillegg mulighet for å tømme kjemisk toalett. En annen liten toalettblokk med to toaletter og en vask ligger rett bak hytte 2 og 3. I tillegg er det to toaletter på baksiden av kiosken/resepsjonen.

ℹ️Annen informasjon
Kiosken er åpen hver dag fra rundt 21. juni til midten av august. Videre helgene i resten av juni og frem til 1. september.
Du velger selv ønsket ankomst- og avreisedato!