Osensjøen Camping

Glampingtelt

Tilgjengelighet og pris
 

Location

Norway, Osen
 

Amenities

 1. Springfjærsenger
 2. Hagemøbler
 3. Terrasse
 4. Loungesett
 5. Servicepakke
 1. Insjekk og utsjekk hver dag
 2. Felleskjøkken
 3. Kjøleskap
 4. 10-16 Ampère
 5. Oppredde senger
 1. Kjele
 2. Kjæledyr ikke tillatt
 3. Fantastisk utsikt
 4. Utsikt over sjøen
 

Description

Overnatting i en Glampingtelt

GLAMPING – GLAMORØS CAMPING
Opplev det enkle campinglivet, tett på naturen, uten å gi avkall på luksusfølelsen. Her trenger du verken å bære rundt på tung bagasje, bekymre deg for at teltet lekker, eller gi avkall på komforten et vanlig hotellrom kan gi deg. 

Bo i vår store glampingtelt (4.5m i diameter og 2.7 m takhøyde i sentrum) som er koselig og stilig innredet med 2x 80x200 cm senger, dundyner, ulltepper, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Vannkoker er på plass for å lage en kopp kaffe/te. Også et lite kjøleskap. Oppredde senger og handklær er inkuldert i prisen. På terrassen finnes det to lounge stoler, et spisebord med to stoler og bålpanne. 

Teltet har elektrisitet, vifteovn og er lun, tørr og  superkoselig uansett vær. Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og med solskimmer på teltet, og opplev stemningen nar tellet står og lyser i kveldsmørket.

📍Beliggenhet
Glampingteltet ligger på en rolig plass i skogen og har vakkert utsikt over Osensjøen.

ℹ️Mer informasjon

Teltet er for maks 2 personer. Dusjer og toaletter finnes på sanitæranlegg. Ta med god mat og drikke og kos dere i og utenfor teltet. Bruk felleskjøkken på campingen for å lage mat, utstyr til det er på plass. Fra ca. 21 juni til midt i august  er kiosken åpent hver dag. Resten av juni og august hver lørdag og søndag. Her kan du kjøpe burger, hamburger, is, brus etc.